Hem Kontakt Våra Ideér Lediga Tjänster Avtal E-post Lagar


PRODUKTER/TJÄNSTER


Rot och Rut Bladet
Företags Bladet
Hemsidor
Våra Portaler
Försäljningsuppdrag
Affischer
Logotyper
Övrigt
 
 
sDen tredje genrationen är här!!!

Dom första webbsidorna som byggdes var enkla, nästan som en stor tidningsannons (och i många fall var det också precis vad det var). Sedan kom man på att det går att presentera så mycket mer som t.ex. kontaktinformation, företaget, personalen, varor, tjänster mm.

Detta är fortfarande den vanligaste typen av webbsida, vilket också räcker för många företag. Idag använder många sin webbsida till att ta emot order, ge support, ladda hem tjänster och information mm....kort sagt det är ett mycket viktigt redskap i det dagliga arbetet.

Vi har idag all den kompetens och det kunnande som behövs för att hjälpa dig och ditt företag att nå världens största marknad.

Vår idé och filosofi med webbsidor har under hela tiden varit Enkelt och Snyggt.
Vi vet att det måste vara Enkelt att använda en webbsida oavsett om man bara skall ha enkel information som ett telefonnummer eller beställa en vara måste det gå snabbt och smidigt, inte en massa onödigt "klickande" och letande.
Att designen måste vara Snygg och tilltalande är också en självklarhet, webbsidan är ju en spegel av företaget. Möts man av en Snygg webbsida som är lätt att använda får man genast uppfattningen av att det är samma ordning och reda på företaget.

Det är och kommer att vara vår enkla filosofi som givit oss hundratals nöjda webbsidskunder genom åren. AKTUELLTNu arbetar vi med Sveriges största bilportal!


Just nu har vi superbra erbjudandenAutomobilen.se !

Hör av dig så berättar vi mer om Sveriges största portal för bilintresserade.

Tel 0522-66 11 30 eller info@cleopatra.se


Just NU behöver vi duktiga telefonförsäljare!

Arbetar du idag som framgångsrik telefonsäljare och känner att du vill gå vidare till ett företag med riktigt bra produkter, stora möjligheter att känna riktigt bra och ett riktigt skönt gäng med arbetskompisar.
Passar du in på ovanstående beskrivning??

Skicka då en intresseanmälan till Mikael Seander som har hand om rekryteringarna här hos oss.

micke@cleopatra.se

CLEOPATRA AB © 2017.............